Tuotteet hakusanalla sokeri ja ääni (27)

Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Meidän Icumsa 45 sokerimme on korkeinta laatua ja tarjoaa erinomaista makeutta kaikkiin leivonta- ja ruoanlaittotarpeisiisi. Se on hienoksi jauhettu ja liukenee helposti, mikä tekee siitä ihanteellisen jälkiruokien ja juomien valmistamiseen. Sokerimme saadaan parhaista sokeriruokolähteistä ja sitä käsitellään tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alaisena. Icumsa 45 sokeri on saatavilla eri pakkauskokoina, jotta se vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa sokeria. Luota sokerimme laatuun, jotta voit hienosäätää ruokalajisi.
Brasilian Valkoinen Jalostettu Sokeri Icumsa 45 Tukkumyynti - Sokeri

Brasilian Valkoinen Jalostettu Sokeri Icumsa 45 Tukkumyynti - Sokeri

Tarjoamme täydellisen valikoiman tuotteita, jotka sisältävät Brasilialaisen Valkoisen Jalostetun Sokerin Icumsa 45, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Brasilialainen Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri - Tarjoamme kaikkia tyyppejä ja parasta laatua sokeria (ICUMSA 45, 100, 150 ja muita). Jalostettu Valkoinen/Ruskea Sokeri ICUMSA-45, Brasilialainen Jalostettu Valkoinen Sokeri Icumsa 45, Jalostettu Valkoinen ICUMSA45 Sokeri, Valkoinen Puhdas Sokeri ja Raaka Ruskea Sokeri. Tarjoamme korkealaatuista Brasilialaista Valkoista Jalostettua Sokeria Icumsa 45 Tukkumyyntinä, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Meidän tarjoamamme sokeri tunnetaan puhtaudestaan ja erinomaisesta kiteisestä muodostaan. Pidämme sen turvallisena ja toimitamme sen ajallaan säilyttämällä sokerin kehittyneessä varastossamme. Lisäksi, jotta se pysyisi eristyksissä epäpuhtauksista, tarjoamme sen laadukkaassa ja hygienisessä pakkauksessa.
Glukoosi-fruktoosisiirappi F9

Glukoosi-fruktoosisiirappi F9

Glukoosi-fruktoosisiirappi F9 KOODI:D00902 Suojaava säiliö:640 l Mauser-säiliö:1000 l Incoterms:FCA, DAP
Kalsiumkarbonaatti

Kalsiumkarbonaatti

Kalsiumkarbonaatti on luonnollinen valkoinen pigmentti, joka saadaan kalkkikivestä. Sitä käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla kirkkauden ja peittävyyden tarjoamiseksi. Tämä monipuolinen yhdiste parantaa värin vakautta ja rakennetta tuotteissa, kuten elintarvikkeissa, kosmetiikassa ja lääkkeissä. Kalsiumkarbonaattia käytetään myös teollisissa sovelluksissa, kuten maaleissa ja pinnoitteissa, sen erinomaisen kestävyytensä ja mukautumiskykynsä vuoksi. EC-numero: 207-439-9 CAS-numero: 471-34-1
Sitruunahappo

Sitruunahappo

Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollinen sitruunahappo valmistetaan pääasiassa fermentaation tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se perustuu fermentaatioon entsyymien ja mikrobiokantojen, useimmiten Aspergillus nigerin, avulla. Sitruunahapolla on kyky stabiloida emulsioita ja estää rasvan erottumista. Lopputuote on saatavana jauheena tai rakeena anhydriittisenä sitruunahappona.
Sokeri

Sokeri

Sokerimme tunnetaan laadustaan ja puhtaudestaan Länsi-Afrikan parhaana.
Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

BIO Agavesokeri / BIO Agavesiirappi BIO Agavepaksu- tai BIO Agavesiirappi on yleensä kultaharmaa, ohut, puhdas siirappi, joka on valmistettu kontrolloidusti luomuviljellyistä agaveista (DE-ÖKO-006). Kultaharmaan perusversion lisäksi on erityisiin käyttötarkoituksiin agavesiirappia, joka vaihtelee vaaleasta hyvin tummaan. BIO Agavesiirappi on vaihtoehtoinen makeutusaine, jota käytetään usein vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa. Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote. BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi on luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine, joka saadaan sokerijuurikkaasta. Se voi olla käytössä rakeisessa muodossa ja siirappina. Se tarjoaa erinomaisen kaloreettoman makeuden, jota voidaan käyttää ruoassa ja juomissa. Avainedut: • Ei kaloreita • 70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi • Sama liukoisuus kuin sakkaroosilla • Hammasystävällinen • Glykeeminen indeksi 1, insuliiniindeksi 1,5 Käyttökohteet: • Ravintolisät • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Välipalat, urheiluravitsemus • Kasvis- / vegaanituotteet • Makeutusaineet / sokerin korvikkeet EU-hyväksyntä odottaa käsittelyä Alluloosi on osa meneillään olevaa hakemusta hyväksynnästä uutena elintarvikkeena. Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock Alkuperämaa: Saksa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä
Punajuurisokeri - ICUMSA 45

Punajuurisokeri - ICUMSA 45

sokerijuurikkaan sokeri 50 kg säkit eri eritelmiä toimitus EU:hun ja muihin suuret määrät
Brasilian ICUMSA 45 Valkoinen Jalostettu Sokeri

Brasilian ICUMSA 45 Valkoinen Jalostettu Sokeri

Brasilian ICUMSA 45 Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri Kidesokeri. Kidesokeri on sokeri, jota pidetään yleisenä "valkoisena" tai "pöytäsokerina". ... Tomusokeri. Tomusokeri on koostumukseltaan samanlainen kuin kidesokeri, mutta sillä on paljon hienompi rakenne. ... Konditoriasokeri. ... Ruoho- tai ruskeasokeri. ... Ruokosokeri. ... Maissisiirappi ja korkean fruktoosin maissisiirappi.
Ruskea Icumsa Sokeri - ICUMSA 45 Sokeri

Ruskea Icumsa Sokeri - ICUMSA 45 Sokeri

Hienostuneet standardit ICUMSA 45 Polarisaatio: 99,90 astetta min. Tuhoainepitoisuus: 0,04 max. Liukoisuus: 100 % kuiva ja vapaasti virtaava. Väri: Ruskea Säteily: normaali Granulaatio: hieno keskipaksu Kosteus: 0,5 % max. Magnettiset hiukkaset: 4mp/k So2: 70 mg/k Rikkidioksidi: 20 mg/kg min. Sedimentit: ei mitään. Haju: hajuton Vähentävä sokeri: 0,05 % max. Hpn staph aureus: ei. Pakkaus: Ostajan vaatimusten mukaan
Tomusokeri

Tomusokeri

LIST Salzhandel toimittaa sokeria parhaalla laadulla. Vakuutu itse! Pakkaus: Pieni pakkaus
Ruokosokeri

Ruokosokeri

Sokeriruoko sokeri viittaa jalostettuun valkoiseen sokeriin. Raaka sokeriruoko sokeri on osittain jalostettua ja sisältää noin 0,3–yksi prosentti melassia, joka on sekoitettu sokerikiteiden kanssa.
KÄSITELTY SOKERI ICUMSA 100 - SOKERI

KÄSITELTY SOKERI ICUMSA 100 - SOKERI

Olemme suoran sokerin ICUMSA 100 viejiä, joka on korkealaatuista ja myymme sekä toimitamme sitä ympäri maailmaa erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Agro Exports etsii vakavia asiakkaita luodakseen pitkäaikaisia liiketoimintasuhteita. Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne. OTTAKAA YHTEYTTÄ, jotta voimme toimittaa teille sokeria ICUMSA 45 Brasiliasta rafinointisokeria
Käytetty Valkoinen Icumsa 45 Sokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Käytetty Valkoinen Icumsa 45 Sokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Tarjoamme elintarvikelaatuista tuotetta, joka on valmistettu kiteyttämällä puhdistettu ja suodatettu siirappi, joka on poistettu sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Tämä siirappi kuivataan ja seulotaan, jotta saadaan suosituimmat sokeriluokat. Tuote on valkoista ja sen sakkaroosipitoisuus on 99,85 prosenttia. Tätä tuotetta voidaan kutsua hienoksi rakeiseksi sokeriksi tai erittäin hienoksi rakeiseksi sokeriksi markkina-alueesta riippuen.
VALETTU RUOKOSOKERI VMARKAL 02.38.62.20.97...

VALETTU RUOKOSOKERI VMARKAL 02.38.62.20.97...

Viite 3380380059889 Kiteytetty, jalostamaton vaalea ruokosokeri on kullanväristä. Sen maku on makea (makeampi kuin ruskea sokeri). Käyttöohjeet 'Vaaleaa' ruokosokeria voidaan käyttää maitopohjaisissa jälkiruoissa, teessä, kahvissa, suklaassa ja leivonnaisissa. Se on myös erinomainen hillo- ja sosereseptien valmistamiseen.
Erytritoli Tomusokeri

Erytritoli Tomusokeri

Tomusokerin korvike, joka on valmistettu 100% erytritolista. Erytritolitomusokeri on erinomainen korvike tomusokerille kotitaloudessa ja se on myös diabeetikoille ystävällinen. Sen makeus vastaa noin 70% sokerin makeudesta.
Pink Lady, omena, tuore - omena

Pink Lady, omena, tuore - omena

Pink Lady omena
Kookosmaito - KOOKOSRAAKA-AINEET

Kookosmaito - KOOKOSRAAKA-AINEET

puristettu tuoreesta kookospähkinän valkoisesta hedelmälihasta ilman lisäaineita Kuljetus ja varastointi -18°
Coca Cola Virvoitusjuomat - Coca Cola Virvoitusjuomat Kaikki Tekstit Saatavilla

Coca Cola Virvoitusjuomat - Coca Cola Virvoitusjuomat Kaikki Tekstit Saatavilla

Coca Cola Juoma Voimme tarjota Coca Colaa, Coca Cola Lightia ja Coca Cola Zeroa 0,33 ml tölkeissä tai 500 ml pulloissa. Tuotetyyppi: Hiilihapotetut juomat Pakkaus: Pullo, Tölkki (säilyke) Mallinumero: 500 ml, 330 ml Hinta: 0,30 euroa Logistiikka: 24 tölkkiä laatikossa: 108 laatikkoa lavalla Logistiikka: 24 PET-pulloa laatikossa; 63 laatikkoa lavalla Ole hyvä ja jätä meille sähköpostiosoitteesi saadaksesi tarjouksen
Taatelisokeri - Perinteinen ja Luomu Taatelisokeri

Taatelisokeri - Perinteinen ja Luomu Taatelisokeri

Perinteinen ja orgaaninen taatelisokeri on saatavilla BRC-laitokselta erinomaisena laatuna.
Omenan ja mansikan mehu

Omenan ja mansikan mehu

100 % luonnollinen mehu hedelmistämme puutarhasta: Ilman säilöntäaineita Ilman väriaineita Ei lisättyä sokeria Valmistettu tuoreista hedelmistä (ei säilöttyjä tai pakastettuja) Se on valmistettu sekoituksesta eri lajikkeita (pääasiassa Jonagold) ja tuoreista mansikoista (15 %) Saatavilla 1L pullossa tai 3L Pouch-up -pussissa. Säilytys: Pullo: 2 vuotta ja avattuna 3-4 päivää jääkaapissa. Pouch-up: 1 vuosi ja avattuna 6-8 viikkoa jääkaapissa.
Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Olemme Icumsa 45 sokerin toimittaja, joka tunnetaan korkeasta puhtaudestaan ja laadustaan. Sokerimme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja se on ihanteellinen käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Vientiä teemme ympäri maailmaa ja tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja sekä nopeita toimitusaikoja. Luottakaa kansainvälisen kaupan kokemukseemme löytääksenne parhaat sokerituotteet tarpeisiinne.
Valkoinen Jalostettu Sokeri - Sokeri

Valkoinen Jalostettu Sokeri - Sokeri

ICUMSA: 45 RBU. Sopii ihmisten kulutukseen. Polarisaatio: 99,80 % min. Kosteus: 0,04 % max painosta. Tuhoainepitoisuus: 0,04 % max painosta. Liukoisuus: 100 % kuiva/vapaa hieno virtaava. Säteily: Normaali kansainvälisesti hyväksytyn rajan sisällä. Sato: Nykyinen. Magnettiset hiukkaset: 4 mg/kg. SO2: 70 mg/kg. Väri: Kimalteleva valkoinen enintään 45 Icumsa vaimennusyksikköä (Icumsa-menetelmä). Granulaatio: Hieno standardi. Tuhoaine sähköisesti: 0,04 % max. (kuivan painon perusteella) Johtokyky. Rikkidioksidi: 20 mg/kg min. Sedimentit: Ei mitään. Haju: Ilman hajua. Vähentävä sokeri: 0,05 % max painosta. HPN Staph Aureus: Ei. Max AS: 1 P.P.M. Max PS: 2 P.P.M.
Sitruunahappo

Sitruunahappo

Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollista sitruunahappoa tuotetaan pääasiassa fermentoinnin tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se sisältää fermentoinnin entsyymien ja mikrobiologisten lajikkeiden, yleisimmin Aspergillus nigerin, avulla. Sitruunahapolla on kyky auttaa emulsiota stabiloimaan ja se estää rasvojen erottumista. Lopullinen tuote on saatavilla jauheena tai rakeisena anhydriittina.
Ruskea Sokeri, Demerara Sokeri, Kookossokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Ruskea Sokeri, Demerara Sokeri, Kookossokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Tarjoamme elintarvikelaatuista tuotetta, joka valmistetaan kiteyttämällä puhdistettu ja suodatettu siirappi, joka on poistettu sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Tämä siirappi kuivataan ja seulotaan, jotta saadaan suosituimmat sokeriluokat. Tuote on valkoista ja sen sakkaroosipitoisuus on 99,85 prosenttia. Tätä tuotetta voidaan kutsua hienoksi rakeiseksi sokeriksi tai erittäin hienoksi rakeiseksi sokeriksi markkina-alueesta riippuen.
Demeter-sokeri

Demeter-sokeri

Demeter-sertifioinnin kriteerit liittyvät sekä tuotteiden viljelyyn että käsittelyyn. Erityisen tärkeä kriteeri Demeter-sokerille on kemiallisten, synteettisten lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden poisjättäminen. EU:n ekodirektiivin standardeista poiketen tämä merkki vaatii myös parannettua maalaatuun erityisten kompostien ja kenttäsumutteiden avulla.